CLASSIC ROSELYN

Reklame | Daniel Wellington

Hei mine skjønne <3

Her er en av nyhetene til Daniel Wellington. Classic Roselyn – elegant med fantastisk fine detaljer i rosengull og den klassiske NATO-reim i rubinrød. På de andre klokkene har jeg størrelse 32 mm men denne gangen ønsket jeg å prøve str 40 mm. Jeg har en ganske liten arm så man ser uret ganske godt. Dette er en klokken som virkelig skiller seg ut i samlingen min. Jeg er utrolig glad i fargen. Varm og fargerik. Jeg gleder meg til å bruke den sammen med høst-antrekkene mine. Klokken finner du HER

 

Så heldig som jeg er har jeg fått lov å gi dere 15 % avslag på hvilke som helst produkt du måtte ønske fra Daniel Wellington. Rabattkoden er: AMYKLEBUST De har utrolig mye fint, så det er bare å ta en tur innom siden. Koden varer helt til 31 august.

ALAN WALKER OG KYGO KONSERT!

God morgen <3

Den siste uken har jeg ikke vært i form, så jeg har lagt meg tidlig og stått opp tidlig for å gå på jobb. Halspastiller og smertestillende har vært min bestevenn. Heldigvis er formen blitt bedre – så i dag hadde jeg litt ekstra energi og hadde en plan om å gå på trening. Alarmen ringte litt over 05 – og jeg skulle begynne 05.30 men så våknet en liten tass og sa han var redd. Stakkar – regnet slo i vinduet hans. Da fikk jeg dårlig samvittighet og tok han inn til meg og lå han inn på rommet vårt. Jeg begynner klokken 07 om dagene så da rakk jeg ikke trening men da får jeg gjøre det i kveld.

Til helgen har vi barnefri helg og da skal vi på konsert fredag OG lørdag – herlighet, hehe. Lenge siden vi har hatt en helg sammen. MEN vi skal hente ungene tidlig lørdag fra farmoren og levere de til mormoren før vi har helt fri. Jeg har aldri vært på konsert før, så det er noe jeg virkelig gleder meg til og spesielt de to jeg skal på til helgen. Sangene går på repeat daglig, i bilen, hjemme og på trening! Alan Walker og Kygo er så flink – hadde vært kult om de hadde gjort noe sammen – er lov å drømme! Før konserten skal vi ut å spise middag også avslutter vi kvelden med et hotellopphold. Viktig å unne seg litt ekstra når man kan.

//Topp -Message // Bukse – Message//

Drømmetanker

God kveld <3

Etter en lang og hektisk dag på jobb. Kom jeg hjem til ferdig middag – Åå, det var helt fantastisk! Håvard savnet oss slik så han kom hjem tidligere fra jobben. Det er ikke bare bare å starte for seg selv – men han er kjempeflink og jeg kan ikke annet enn å være stolt! Vi savner å ha han hjemme til middag og det fikk vi i dag – måtte virkelig nytes siden det blir en stund til neste gang. Ellers i dag har vi bare kost oss med ungene og tatt oss en liten kjøretur – deilig å komme seg ut litt !

Dette området er helt nydelig. Vi ender alltid opp på denne plassen når vi er ute å kjører. Her kan man virkelig drømme seg vekk og tenke på fremtidige planer. Hus med utsikt er et must i vårt neste boligkjøp, hehe. Det blir nok en stund til men er alltid kjekt å snakke om. Vi har så mye vi drømmer om i livet og sammen klarer vi det meste, det kreves et samarbeid og tålmodighet. Om man tørr å satse så ordner det seg alltid! Jeg liker i hvert fall og ha et håp om at det stemmer.

Antrekk: // Kjole – Nelly // Dongeri jakke – Zara// Sko – Mani//

Zzzunday

God søndag <3

Vi skiftet hus denne helgen sånn at vi fikk vært sammen med tanten til ungene – kjempe kjekt. Det ble som en miniferie for ungene da de fikk sove et annet sted. Nå som Håvard har startet for seg selv, er det mye jobb på han og da er det kjekt for meg og ungene å bruke tiden på noe annet enn å være hjemme. I går var vi på kino og så Karsten og Petra på skattejakt etterfulgt av ansiktsmaling og hoppeslott. Senere på dagen så kjørte vi innom til Håvard for å si hei og for å høre hvordan det gikk. Han er kjempeflink så kan ikke annet enn være stolt!

Min fremtidige svigerinne er veldig flink å flette så hun ordnet håret mitt for anledningen. Det er gøy med andre frisyrer enn vanlig. Jeg har lyst å lære meg å flette slik selv – så det er neste mål for måneden!

A great hairstyle is the best accessory

Mission: Impossible – Fallout

Hei mine skjønne <3

Da er halve uken gått og da var det koselig med en kinodate med Marie og Håvard. Har sett traileren og kan ikke annet enn å glede meg. I går sovnet jeg samtidig som ungene så er deilig å være våken lenger i dag. Jeg lever litt i feriemodus enda så det tar på å trene om morgningen, være i full jobb og ha ungene alene men det er ingen problem så lenge jeg får nok i søvn – det fikk jeg i hvert fall i går.

Jeg ønsker dere en fin kveld videre <3

 

Mål for måneden

Da var første dag etter ferien unnagjort. Tungt men deilig å være tilbake til rutiner. Det er godt både for store og små. Jeg kjenner på hele kroppen at ferie var noe jeg virkelig trengte. Kroppen er helt avslappet og hode har mye mindre tanker. Nå ser jeg frem til å nyte resten av uken med noen mål jeg har satt opp for måneden.
 

Siden jeg skrev et innlegg i går angående trening så har jeg laget meg noen mål som skal gjennomføres. 1 t core trening hver kveld + 5 km. Dette blir gjort når Håvard kommer hjem fra jobb. Dette er da utenom styrkeøkter på morgningen som jeg skal gjennomføre 5-6 ganger i uken. Jeg gleder meg og er allerede godt i gang med trening av core, dette begynte jeg på i ferien og kan merke forskjell allerede. Jeg setter på en serie også varer økten helt til serien er ferdig. Da fokuserer jeg mer på hva som skjer enn at økten er tung! Funker helt supert.

Tilbake til hverdagen

God søndag <3

Da er ferien over og jeg er tilbake på jobb i morgen. Det skal bli godt å komme tilbake til rutiner igjen. Denne uken starter jeg dagen klokken 05.30 – da jeg må trene før jobb. Dette blir noe jeg må gjøre mandag- fredag i en periode fremover da Håvard kommer hjem på kvelden. Det blir godt å komme skikkelig i gang igjen etter ferien.

Jeg håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke <3

DANIEL WELLINGTON CLASSIC BAYSWATER

Reklame | Daneil Wellington

Daniel Wellington er en av mine favoritt klokker. Jeg har hatt en del samarbeid med de, så har fått en ganske fin samling. Jeg har alt i fra elegante klokker som passer til festligheter eller jobb og de som passer til mer hverdagslig antrekk.

En av nyhetene til Daniel Wellington er Classic Bayswater klokken er mørkeblå med sølv detaljer. Utrolig lekker. Jeg har størrelse 40 mm. Alltid gøy å variere på utseende. Det som er så gøy med denne fargen er at samboer min har blitt ganske glad i den så han låner den ganske ofte. Klokken passer fint til begge kjønn.

Så heldig som jeg er har jeg fått lov å gi dere 15 % avslag på hvilke som helst produkt du måtte ønske fra Daniel Wellington. Rabattkoden er: AMYKLEBUST De har utrolig mye fint, så det er bare å ta en tur innom siden. Koden varer helt til 31 august.

RAINY DAY

God morgen <3

En regnfull fredag og ingen planer på agendaen. Håvard sto opp med ungene i dag og jeg kunne med god samvittighet sove lenge. Han har masse å gjøre i dag, så da var det godt å få litt alenetid med ungene. A spurte så fint om vi kunne være inne i dag å slappe av – så hvorfor ikke. Det er deilig å ha så mye tid sammen og få være med de fra de våkner til de legger seg. Jeg verdsetter ferien høyt. Nå har jeg snart vært vekke fra jobb i tre uker og ukene har virkelig flydd. Da er det et tegn på at vi har kost oss og at vi har planlagt ukene godt. Vi har gjort ting hver eneste dag. Travelt men også utrolig kjekt.
 

A rainy day is like a lovely gift – you can sleep late and not feel guilty.

Jeg ønsker dere en fin fredag videre <3

Healthy and Delicious

Reklame | Havfrisk AS

Nå som Håvard har startet sin egen fiskebil har vi rikelig med sjømat i hus, noe som passer meg helt perfekt. Han selger førsteklasses produkter så bedre kvalitet finnes det ikke. Jeg gleder meg til å lage og smake på nye ting. Når det kommer til sjømat så spiser jeg alt – til det jeg har smakt til nå i hvert fall. Det er så friskt og deilig. Hadde det vært opp til meg så kunne jeg gjerne spist det hver dag. Det finnes utallige metoder å lage sjømat på, så jeg kan ikke annet enn å glede meg til å eksperimentere på kjøkkenet.

Til middag i dag laget jeg Torskefilet med potet og grønnsaker. Jeg krydret fisken med salt og pepper og la den i en ildfast form og hadde den i ovnen i 20 minutter. Enkelt og greit men utrolig godt. Litt skryt til meg selv men har faktisk aldri smakt en så god torsk før. Man betaler for kvalitet – det skal sies.

Love yourself enough to live a healthy lifestyle

Om dere bor i Bergen og omegn så er det bare å ta kontakt. Så får dere mulighet til å kjøpe direkte av han på stand eller få gratis levering hjem. Havfrisk AS heter firmaet og jeg kan ikke annet enn å glede meg på hans vegne.

HER er Facebooksiden hans om det er interessant.