Tusen takk

God kveld skjønne dere <3

 

Tuusen takk for alle gratulasjoner! Dere er helt fantastisk <3 Vi gleder oss masse – vi er i en spennende periode og mye planlegging. Jeg gleder meg til å dele prosessen med dere.

 

Det har vært en travel uke. Håvard har vært på reise-jobb og det er aldri sunt for mitt hodet. Plutselig dukket det opp en melding i innboksen angående et hus som ligger i et fantastisk nabolag – en plass vi virkelig har lyst å bo. Så da var det å ringe til Håvard å spørre om han kunne sjekke linken på meldingen. Hehe – det er så gale! Vi kontaktet banken og megler for visning også måtte vi også få en annen megler til å ta en takst på huset vårt. For en prosess – på bare 4 dager. Stakkar Håvard som er sammen med et gale-hodet som meg, men samtidig er vi begge veldig spontane – så det ble et spennende eventyr. Dessverre for oss var vi litt for treig og selger hadde lyst å selge med en gang – så det ble ingen hus denne gang. Nå er i hvert fall huset vårt klart om vi skal selge – så da er det bare å holde øynene åpent for nye hus i området. Det hadde vært fantastisk med et nytt sted å bo før bryllupet.

Nå vil jeg ønske dere en fin kveld og nyyt fridagen i morgen!

 

VI SKAL GIFTE OSS!

Hei skjønne dere! <3

Dette er en dag jeg har gledet meg til hele livet og nå skjer det. Jeg skal gifte meg. Jeg skal få være prinsesse for en dag.
Dette blir fantastisk. Etter snart 10 år i forhold og seks år med ring på fingeren –  blir bryllupet til virkelighet.
Vi skal bli mann og kone.  Datoen er satt og bryllupet blir sommeren 2020.
Det har vært seks lange år med oppturer og nedturer i familien som gjør at vi ikke har vært klar for bryllup før nå.
Vi har fått to nydelige unger og mistet tre fantastiske mennesker i livet som sto oss nær. Vi har lært at så lenge vi har hverandre så klarer vi alt.
Vi har alltid snakket om å ha bryllupet vårt utenlands men med en så stor familie – har vi valgt å heller ha bryllupet hjemme.
Vi skal gifte oss på Panorama Hotell på Marstein. Grunnen er ganske enkel – er helt nydelig der også får vi muligheten til å ha vielsen utendørs og at de som ønsker kan overnatte å spise felles frokost med oss dagen etter. Åå, jeg gleder meg slik-  smiler fra øret til øret når jeg skriver dette innlegget.
Jeg gleder meg til å oppdatere dere, blir mye planlegging fremover.

Her er et lite bildedryss fra hvor bryllupet skal være.

Jeg var her for noen år siden og blogget om hotellet og det var da vi bestemte oss for å ha det her.
Helt nydelig. Jeg gleder meg til å si mitt ja til drømmemannen min her.

17. mai

God kveld <3

 

Da har vi kommet vel hjem fra Mallorca og koffertene er pakket ut. Vi kom hjem til et fantastisk vær så det kunne ikke blitt bedre. Det ble en veldig rolig 17. mai-feiring for vår del. Mamma hadde stelt i stand masse godt til oss. Hun hadde bakt deilig horn, kjøpt inn fenalår, rømmegrøt og wienerpølse også hadde hun laget en kjempegod Pavlova med masse deilig på. Hun er helt fantastisk! Takk, for en kjempefin feiring. Vi var ganske sliten etter en lang tur så det var deilig og komme til duk og dekket bord.  Det var veldig koselig. Vi var der en liten stund før vi kjørte hjem. En trøtt gjeng så det ble tidlig kveld på oss alle.

 

Jeg håper dere alle hadde en fantastisk feiring <3

Fotoshoot på stranden

God kveld !

 

Etter en varm og deilig dag på stranden så var det på tide å pynte seg litt for å ta noen koselige og minnerike bilder. Det var utrolig mye sol så det ødelagte litt – men jeg prøvde så godt jeg kunne. Bilder er det fineste jeg vet – så kjekt å kunne se tilbake på. Etter denne turen har jeg lyst å dele en liten video av turen. En helt nydelig plass. Her skal vi på ferie igjen – kan anbefales på det sterkeste. Fantastisk fin strand rett utenfor hotellet. Vi har bodd på Sunwing Alcudia Beach – 5 stjerner fra oss.

 

Nedenfor er et lite bildedryss fra fotoshooten:

 

 

Gøy på ferie

Hei fine dere <3

 

I formiddag var det overskyet så da tok vi oss en tur til byen. Vi gikk gjennom gamle byen og inn til den nye – der var det hoppeslott som ungene ville prøve.  Vi var der i noen timer før vi gikk tilbake til hotellet. På vei tilbake så gikk vi innom en spa – der fiskene kunne spise på føttene dine – aldri prøvd noe sånt før så nå fikk jeg muligheten. Det var gøy men en veldig rar følelse. Ungene syntes det var litt skummelt – men jeg kunne ikke annet enn å le. Jeg valgte bare 10 min men det holdt lenge nok og føttene ble kjempedeilig etterpå.

Resten av ettermiddagen ble det bading i basseng å spille fotball. Nå har vi vært på show og ungene er klar for seng. Ungene har storkost seg. Dette er noe de virkelig elsker! Kan ikke annet enn å smile når jeg ser hvor mye de koser seg. En stor klem fra Bernie var høydepunktet i kveld.

Ønsker dere en fin kveld videre <3

 

Det gode liv

Åå, som vi koser oss i varmen. Det er helt fantastisk her nede. Neste gang blir vi her i tre uker. Dagene flyr – så vi skulle hatt en ekstra uke, men det får bli neste gang. Vi er ikke så variable av oss – så det går i bading, is og Lollo og Bernie, men det passer oss per-fekt. Vi nyyyter det. Ungene storkoser seg og det gjør godt. Helt herlig å få oppleve dette sammen med de. Ingen stress og full fokus på hverandre – det er deilig.

I dag har vi vært i Miniland og tegnet til Lollo og Bernie også ble det en tur på stranden før vi spiste lunsj – så ble det lekeplassen og meg og Håvard spilte minigolf rett ved siden av – så gøy! Også avsluttet vi kvelden med Lollo og Bernie show etterfulgt av Discoshow. Ungene elsker det – masse sang og dans, så nå har de akkurat sovnet. Blir litt sene kvelder men er det ferie så er det bare sånn! Vi får komme tilbake til rutiner helgen før vi skal tilbake på jobb og i barnehage.

 

IRONMAN i Mallorca

God kveld <3

I dag var det tidlig opp for å få med oss Ironman. Klokken 07:55 startet de og da var det først svømming, så sykling og avsluttet med løping. Herlighet for noen spreke mennesker! Det var en kjempegøy opplevelse å få være tilskuer. Man blir både motivert og inspirert! Vi satt på tribunen og fikk med oss de første som kom i mål før vi tok turen ned på stranden. Det var vindstille på formiddagen men begynte å blåse litt på ettermiddagen. Da tok jeg meg en liten treningsøkt. Det måtte til etter å ha sett hvor mange flinke deltakere som var med. Jeg ble litt stolt av meg selv, da jeg klarte å øke i vekt på flere av øvelsene. Det hjelper på med en dose trenings-inspirasjon.

Nå er ungene i seng så da blir det en rolig kveld på balkongen og nyte havutsikten. Ønsker dere en fin kveld videre.

 

Vacation

Et lite hei fra Mallorca,

Nå har vi allerede vært her en uke og resten av familien er reist hjem. Det er litt rart men samtidig deilig å tenke på at vi skal være her en uke til. Vi har hatt det helt fantastisk. En kjempefin gjeng  og gleder oss allerede til neste tur! Det har vært mye bading, trening og mat. En ferie som virkelig var etterlengtet. Jeg skal oppdatere litt oftere enn det jeg har gjort til nå – men har vært så deilig å legge vekk telefonen i ferien og bare fokusere på meg selv og familien min. Det trengs både for meg og de.

I morgen er det Iron Man så da skal vi inn til byen. Vi bor bare 7 min unna så vi gleder oss til å få med oss det. Nå vil jeg ønske dere en god natt. Så skal jeg legge ut en liten oppdatering på kveldene fremover.