Pepperkakebaking

Hei <3

Etter en lang og koselig uke ble det pepperkakebaking i dag i stedet for i går. Vi brukte gårsdagen på å besøke farmor/svigermor og hadde en koselig kveld der. Adriana fikk besøk av en klassevenninne som gjorde at kakebakingen ble et hakk gøyere. Alltid koselig å bake med ungene, du ser stjerner i øynene deres når de får sitte å kjevle ut deigen å lage de mønstrene de selv ønsker. Vi er i en skikkelig koselig tid nå og det merker man .

Etter pepperkakene kom inn i ovnene ville ungene leke, så pyntingen tar vi i morgen. Vi har hatt en kjempe koselig dag. Håvard har reist på jakt, så nå er det bare meg og ungene hjemme. I morgen blir det pynting av pepperkaker, julefilm og taco – skikkelig fredagskos.

Ønsker dere en kjempefin kveld videre <3

Jul i hus

God kveld skjønne dere <3

Da har julen sakte men sikkert kommet i hus. I år er alt annerledes og at vi kan dra frem julepynten og starte julen litt før er helt innenfor. I år skal vi feire jul i nytt hus, dette er noe vi alle syntes er kjempegøy. Et nytt hus å pynte – wii, elsker nye rom og løsninger – så det å ha en helt ny plass å slå meg løs på er skikkelig stas! Nå har jeg begynt å pynte i gangen, ikke helt ferdig enda – men nesten. Jeg skal ta bilder underveis sånn at dere kan følge med.


I dag hadde vi en ganske rolig ettermiddag/ kveld. Jeg merker på ungene at de blir tidligere trøtt å ønsker å legge seg før  – mørketiden stjeler energi for store og små kropper, selv om den samtidig har sin sjarm. Så etter skole og barnehage ble det middag, lekser og julefilm med ungene i armkroken og pledd. De var helt ferdig i dag, så klokken 19.00 var de sovnet i hver sin seng. I morgen skal vi ha runde to med pepperkakebaking så det er noe de gleder seg veldig til.

 

Nå vil jeg bare ønske dere en kjempefin kveld <3

Nytt prosjekt

Hei <3

Etter en travel sommer med kjøp og salg av hus er vi klar for nytt prosjekt.
Dette har vært en drøm lenge og nå håper jeg på at den går i boks.
I denne vanskelig tiden med korona, lite sosialt liv og mye bekymring for sine kjære er det deilig å kunne ha tankene på noe annet. 2020 – har vært litt av et år. Nå kan vi bare se fremover å ta dag for dag – sammen er vi sterke. Nå skal vi igjennom en søknadsprosess og krysser fingrer og tær for at det går riktig vei. Jeg er så spent og kan ikke annet enn å vente på svar. Jeg skal holde dere oppdatert!

Jeg ønsker dere en fin kveld <3