HOME SWEET HOME

Da har vi kommet hjem etter en fantastisk fin ferie. Alltid rart å komme tilbake etter en uke på tur, men kjempe deilig også. Borte bra men hjemme best. Nå har vi en uke igjen av ferien før vi skal tilbake på jobb og i barnehage. Tiden har flydd og vi har virkelig kost oss.

 

A LITTLE SAND BETWEEN THE TOES, ALWAYS TAKES AWAY THE WOES

Nå ser jeg frem til å nyte resten av ferien med familien før vi vender tilbake til den travle hverdagen. Senke skuldrene og bruke tiden godt med hverandre. 

I’M BACK

Hei,

Etter en god pause i fra bloggen, er det godt å være tilbake. Jeg har virkelig savnet det og jeg kjenner at det kribler i fingrene å begynne igjen. Det har skjedd en del i livet siden sist, så det blir godt å starte med helt blanke ark.
 

Siden vi kjøpte hus i fjor så tenkte vi å bruke tiden hjemme i år. Vi har malt i stuen å laget prinsesserom til A. Planen var å fikse terrassen også. Men så spontan som vi er så ble det tur med ungene i stedet – angrer ikke et sekund. Det ble en fantastisk tur med mange gode minner.

Vi ønsket et fint og barnevennlig hotell med nærhet til strand. Det fikk vi virkelig her. Rett utenfor hotellet lå det en nydelig sandstrand. Vi bodde på Sola Strand Hotel – der kan jeg virkelig anbefale ALLE å reise. Med eller uten unger.

BEAUTIFUL PLACE