Sunwing Alcudia Beach

God kveld skjønne dere <3

Ungene er lagt og jeg sitter i sofaen med et deilig pledd å ser på bilder av hotellet vi skal på.
Vi reiser om litt over en måned til Mallorca. Jeg har aldri vært der før så jeg gleder meg enormt.
Hotellet vi skal på heter Sunwing Alcudia Beach og ligger på stranden – døøøds deilig. Jeg er en jente som foretrekker strand foran basseng, så det kunne ikke blitt bedre.

Mine skjønne små er Lollo og Bernie frelst, så det er det eneste de snakker om for tiden – både i barnehagen og hjemme. Det er kjekt å se at de gleder seg så mye.

Passene er klare så det slipper vi å tenke på denne gangen. Vi reiste i oktober med hele familien min så da ordnet vi alt da – lykke. Koffertene står i gangen og gleder seg til å bli pakket, hehee. Jeg teller sakte men sikkert ned til denne ferien. Vi blir vekke i 2 uker, kunne gjerne tenkt meg tre – men det får bli neste gang. Greit å prøve hotellet først så vet vi hva vi kommer til.


– Bildene er lånt fra Google.

Om dere har noen restauranter og anbefale eller annet vi må prøve når vi først er her –  så kommenter gjerne <3

Ønsker dere en kjempefin kveld videre!

Tilbake til hverdagen

Hei dere <3

Etter mange uker med sykdom er det godt å være tilbake til rutiner. Først hadde jeg mine to uker, også var det ungene sin tur – denne gangen hadde de hver sin uke så det føltes som at sykdomsperioden aldri tok slutt.

Nå er det tilbake til rutiner og det er kjempe deilig – trening og diett er på plass og jeg ser frem til en ny uke med nye planer. Denne uken reiser Håvard vekk så det blir bare meg og mine skjønne – men tredemøllen står klar til nye økter, etter ungene er lagt. Helt gull og kunne trene hjemme også.