Ny uke, nye muligheter.

Hei dere <3

Håper dere har hatt en fin helg.

Mandag.  Ny uke med nye muligheter.
I dag har vi hatt besøk av bestevenninnen min. Alltid stas å se hverandre igjen. I en travel hverdag er det ikke like lett å finne tid – men når vi først er med hverandre så er det akkurat som vi skulle vært med hverandre hver dag.

Ellers har det vært en rolig dag. Resten av uken har jeg laget meg en plan for hvilke treningsøkter som skal gjennomføres til hvilke dag. Jeg grugleder meg. Alltid deilig å kjenne at man har hatt en hard og tung økt. Nå står sengen for tur – åå, som jeg har gledet meg til den. Ønsker dere en din kveld videre <3

Smaken av vår

God lørdag <3

For en fantastisk dag vi har hatt. Planen i dag var egentlig å dra på kino men i stedet tok vi på oss godt med tøy, pakket sekken å gikk på en lang tur med ungene. Solen strålte – skikkelig vårfølelsen.  Det var veldig isete innover men med god tålmodighet så kom vi oss frem til slutt. Vi hadde pakket med oss ved for å kunne lage bål og pølser som vi skulle grille.

Nå står 50 -års feiring for tur. Det blir kjempe kjekt! Ønsker dere alle en fin lørdag <3

Weekend

God fredag <3

Nå er det helg og den skal nytes med familien.  Ukedagene er så travle så jeg gjør ønsker mest mulig tid sammen i helgene.  I morgen skal vi på kino med ungene også skal meg og Håvard feire svigermor sin 50 -års dag på kvelden.  Det gleder vi oss veldig til.Nå tilbringes kvelden i sofaen med The Voice på tv-en. Et kjempefint program som jeg gleder meg til å se uke etter uke.  Det er så mange flinke!
Jeg vil ønsker dere alle en fin kveld så blogges vi i morgen <3