En utfordring til meg selv

God morgen <3

I går var jeg på sangtime – driver å synger på All by myself – Celine Dion. En utrolig fin sang. Det er en veldig teknisk sang og  gir meg den utfordringen jeg ønsker.
Det gikk kjempefint, blir like overrasket over meg selv, når jeg klarer det.  Jeg elsker å synge – men tør ikke å gjøre det foran andre. Nå jobber jeg med meg selv for å bygge opp selvtilliten min.
Sanglæreren min er utrolig dyktig, hun gir meg utfordringer og er flink å veilede meg – sånn at jeg kommer meg dit jeg vil.
Jeg merker at når jeg velger sanger som er utfordrende i seg selv så må jeg tørre – ellers høres det ikke fint ut.

2019 skal bli mitt år – så jeg har valgt å utfordre meg selv på de tingene jeg egentlig ikke tørr å gjøre. Det blir et spennende år!

“Life is a one time offer. Use it well”.

Ny uke, nye muligheter.

Hei dere <3

Håper dere har hatt en fin helg.

Mandag.  Ny uke med nye muligheter.
I dag har vi hatt besøk av bestevenninnen min. Alltid stas å se hverandre igjen. I en travel hverdag er det ikke like lett å finne tid – men når vi først er med hverandre så er det akkurat som vi skulle vært med hverandre hver dag.

Ellers har det vært en rolig dag. Resten av uken har jeg laget meg en plan for hvilke treningsøkter som skal gjennomføres til hvilke dag. Jeg grugleder meg. Alltid deilig å kjenne at man har hatt en hard og tung økt. Nå står sengen for tur – åå, som jeg har gledet meg til den. Ønsker dere en din kveld videre <3

Smaken av vår

God lørdag <3

For en fantastisk dag vi har hatt. Planen i dag var egentlig å dra på kino men i stedet tok vi på oss godt med tøy, pakket sekken å gikk på en lang tur med ungene. Solen strålte – skikkelig vårfølelsen.  Det var veldig isete innover men med god tålmodighet så kom vi oss frem til slutt. Vi hadde pakket med oss ved for å kunne lage bål og pølser som vi skulle grille.

Nå står 50 -års feiring for tur. Det blir kjempe kjekt! Ønsker dere alle en fin lørdag <3

Weekend

God fredag <3

Nå er det helg og den skal nytes med familien.  Ukedagene er så travle så jeg gjør ønsker mest mulig tid sammen i helgene.  I morgen skal vi på kino med ungene også skal meg og Håvard feire svigermor sin 50 -års dag på kvelden.  Det gleder vi oss veldig til.Nå tilbringes kvelden i sofaen med The Voice på tv-en. Et kjempefint program som jeg gleder meg til å se uke etter uke.  Det er så mange flinke!
Jeg vil ønsker dere alle en fin kveld så blogges vi i morgen <3

 

2019 blir mitt år.

Reklame | Entirebody

Hei dere <3

Nå er det alt for lenge siden sist. 2018 var et turbulent år med masse utfordringer på mange områder. I 2019 starter vi året med blanke ark. Dette blir et bra år med mange planer for fremtiden. Jeg gleder meg til veien videre.

Jeg har nå inngått et samarbeid med Ida Markussen.
Hun var coachen min når jeg skulle stille i bikinifitness.
En utrolig dyktig og flink coach på mange måter. Hun jobber nå for Entirebody, så ønsker dere veiledning eller har noen spørsmål så er det bare å sende henne en melding: https://www.instagram.com/idaworkout/

Jeg skal dele fremgangen min med dere en gang i uken, det gir meg litt mer press for å prestere men også motivasjon for å klare det. Dette er et samarbeid som går over 3 måneder. Jeg håper dere ønsker å følge med på reisen min.