7 måneder til bryllup!

God kveld skjønninger! <3

I dag blir det litt bryllupsnakk på bloggen. Det er faktisk bare 7 måneder til den store dagen. Herlighet så tiden flyr. Jeg kjenner at tiden går litt i fra meg. I løpet av desember må jeg ha bestemt meg for hvilke kjole jeg skal ha. Jeg har vært å prøvd i to forskjellige salonger og ingen av de hadde drømmekjolen – blir helt stresset. Må nok ta meg en tur til, de har nok fått noe nytt siden sist jeg var der – selv om det bare er en måned siden. Jeg hater at jeg er så kresen, kunne ønske at jeg ikke hadde så store forventninger. Dessverre er jeg en av de som har gledet seg til dette hele livet. Første kjolen jeg skikkelig falt for, var kjolen til Kate Hudson i filmen Bride Wars – altså den er noe av det nydeligste jeg har sett. Nå er den fortsatt fin, men ikke drømmekjolen.Forventningen er at jeg får den samme følelsen når jeg tar på meg en kjole som da jeg så henne i sin.

Fremover blir tiden brukt på brudekjole-jakt. Det blir blir en spennende reise. Håper at den plutselig dukker opp!

Jeg tar gjerne i mot tips om brudesalonger! <3

En sunnere middag

God kveld <3

Det har vært noen uker med kjedelige matretter at i dag bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. En fargerik og smaksrik rett.

 

Ovnsbakt søtpotet med guacamole, scampi og aioli på toppen.

 

 

Mm – det var helt fantastisk! Jeg skal ha flere måltider med dette fremover. Det kan virkelig anbefales. Her i huset falt det i smak både for store og små.

——————————————————————————————————————————————————————————

 

  • Jeg begynte med å ta på ovnen og lot den varme seg opp før jeg tok potetene inn.  Jeg delte opp søtpotene, smørte de med rapsolje og tok på litt grillkrydder før jeg satt de i midten i ovnen på 215 grader i 30 minutter.

 

 

  • Scampi la jeg i en ildfast form, tok litt olje på og inn i ovnen på 10-12 minutt.

 

 

  • Mens scampien lå i ovnen og koste seg tok jeg guacamole på søtpotene.

 

 

  • Så tok jeg ut scampien og la de oppå guacamolen.

 

Det var dagens middagstips. Håper den falt i smak!

Ønsker dere en fin kveld videre <3

Me and you !

 

God fredag <3

For litt over en uke siden var det Adriana sin tur å operere vekk mandler og polypper. Vi har snakket mye om operasjonen i forkant og sett daglig på « Klart jeg kan « på Nrk3 Super. Det anbefales til alle som skal gjennom det samme. Adriana har virkelig gledet seg.

Det har vært mye mor og datter tid. Jeg er kanskje en av de som bekymrer seg for mye – så hun og Håvard har byttet soveplass for en periode. Blødninger er noe jeg er redd for i etterkant så liker å ha kontroll på henne. Hun har det veldig fint og alt har gått kjempefint. Jeg håper og har virkelig troen på at dette går rett vei. Nå tar vi en dag om gangen så gleder jeg meg til de to ukene er overstått.

Det har vært mye rolige aktiviteter inne – så i dag var det deilig med frisk luft. Et nydelig vær med fine omgivelser.

Jeg ønsker dere en fin helg <3