Påske-idyll

God morgen <3

Denne påsken har vært helt nydelig.
Første dagen på hytten var det bare meg og Håvard. Vi våknet til fuglesang og spiste en skikkelig påske- frokost ute på terrassen. Mm, det var deilig. Når vi var ferdig å spise tok vi på oss trenings-klærne og gikk oss en tur på fjellet. Det var ikke en lang tur men vi hadde lyst å se utsikten fra toppen, så vi fant en liten fjelltopp i nærheten. Etter turen kjørte vi til mamma og hentet ungene. Vi skulle tilbringe hele påsken på hytten. Fredagen kom svigermor og min svigerinne og på lørdag kom mamma og lillebroren min og på søndag kom min yngste lillebror og kjæresten og på mandagen kom en vennegjeng med ungene. Alt i alt en fantastisk påske! Det har vært mye god mat, latter, sol og varmegrader og fått masse tid med mine nære og kjære! <3

 

Håper dere hadde en fin påske <3

Oss to

Hei dere <3

Etter noen travle måneder var det deilig med alenetid. Vi kjørte ungene til mamma og så tok vi oss en tur på Ulriken, det er flere år siden sist jeg var der oppe –  så det var på tide! Det var blitt utrolig fint der oppe og ikke minst trappene de hadde laget til. Kan virkelig anbefale dere alle å ta en tur hit!

Utsikten på toppen var ubeskrivelig og som vanlig måtte vi avslutte turen med noen bilder og god mat! En svett med en romantisk vri av en date.

 

I en travel hverdag blir det mye trening alene både på treningssenter og på fjellet –  så det at vi fikk tatt oss en tur, bare meg og han var utrolig deilig. Det var noe vi begge trengte. Det ble mye snakking og planlegging av tiden fremover! Det blir et spennende år med masse gøy i vente!

Trening er terapi for sjelen

 

Hei skjønne dere <3

 

Det er en stund siden jeg sa at jeg ønsket å dele resultater etter trening og diett med coachen min Ida. Det har vært så mye sykdom den siste tiden at treningen ble lagt på hyllen den perioden og mat ble nesten ikke spist. Jeg hadde to uker med kraftig luftveisinfeksjon, mine to hadde en uke med det samme også var vi en uke frisk før omgangssyke- runden begynte. Det er til å bli gal av. Kan ikke huske sist vi var så mye syk på en så kort periode. Nå er vi endelig friske alle man alle og treningen er på skinner igjen. Ida har vært en god støttespiller oppi det hele, så jeg gleder meg til fortsettelsen med henne. Hun er utrolig dyktig og en god motivator.

Trening er terapi for sjelen. Det har vært mye tanker og uro i kroppen i det siste som sikkert har svekket immunforsvaret på mange områder. Når jeg får tid til å trene så klarer jeg å koble helt ut, finne meg selv og fokusere på mine mål. Jeg trengte en ny utfordring og da ble Stoltzen svaret. Herlighet så gøy, tungt og stjerner som surret rundt hodet mitt – blod, svett og tårer er virkelig noe du får kjenne på her. Jeg syntes turen var så gøy at jeg gikk den to ganger på rad. Det var tungt – en helt annerledes treningsøkt er jeg normalt er vandt til. Dette er en skikkelig elsk-hat opplevelse. Den følelsen når du kommer på toppen er ubeskrivelig. Da glemmer du alt av smerte! Jeg gleder meg til å dele resultater med dere fremover og krysser fingrer for at det går veien denne gangen. Syden er rett rundt hjørnet så kan ikke annet enn å gi det siste jeg har.

 

 

Dream what you want to dream.
Go where you want to go
Be what you want to be
Because you have only one life and chance to to all.
– Google